„НЕЗАБОРАВ“ ГИ ВРАТИ БИТОЛЧАНИ НИЗ МУЗИЧКИОТ БИТОЛСКИ ВРЕМЕПЛОВ

„НЕЗАБОРАВ“ ГИ ВРАТИ БИТОЛЧАНИ НИЗ МУЗИЧКИОТ БИТОЛСКИ ВРЕМЕПЛОВ

Синоќа, пред бројна публика во Центарот за култура, по 12 пат, се одржа музичката манифестација „Незаборав“, на која беа изведени песни за Битола.На концертот, во музичка придружба на групата „Калабалак“, настапија Велчо Петровски- Папал, Боби Поповски – композитор на легендарниот…
 Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

Синоќа во Народниот театар во Битола се одржаа театарски игри во форма на забавно шоу в изведба на Импов групата “Настап“, а се одржаа во рамките на “Бит фест“, кои се одржува цело лето на разни локации низ Битола. Григор…