ПРОГРАМА НА БИТ ФЕСТ ЗА 2022

Во период на траење од околу 3 месеци,  овогодишното издание на БИТ ФЕСТ ви нуди содржинска понуда на настани за сите возрасни групи кои својот интерес можат да го пронајдат во класичната музика, филмот, театарот, ликовните и други изложби, промоцијата на традицијата, големиот број на фестивали и други концертни настапи, мултимедијални проекти и голем број други содржини…

Распоред на сите настани на овогодишното издание на БИТ ФЕСТ, можете да го превземете како PDF документ.

МАПА НА НАСТАНИ