БИТ ФЕСТ 2022 СЛЕДНИ НАСТАНИ

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ

Сите Фестивали
НУ Центар за култура

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” НУ Центар

ПОПУЛАРНО НА БИТ ФЕСТ 2022 Најнови вести

„ЉУБОВ И СВЕТЛИНА“

„ЉУБОВ И СВЕТЛИНА“

Играта на светлината одлично ја надополни музичката вечер наречена…

„НЕЗАБОРАВ“ ГИ ВРАТИ БИТОЛЧАНИ НИЗ МУЗИЧКИОТ БИТОЛСКИ ВРЕМЕПЛОВ

„НЕЗАБОРАВ“ ГИ ВРАТИ БИТОЛЧАНИ НИЗ МУЗИЧКИОТ БИТОЛСКИ ВРЕМЕПЛОВ

Синоќа, пред бројна публика во Центарот за култура, по…

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ ВО ФОРМА НА ЗАБАВНО ШОУ…

ФОТОФАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“

ФОТОФАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“

ПРЕКРАСНА АТМОСФЕРА НА КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“Како дел од…

ПРЕГЛЕДАЈ ПРОГРАМА БИТ ФЕСТ 2022