ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

Театарските игри во форма на забавно шоу ќе бидат изведени денес во рамките на програмата на Бит фест во Народниот театар во Битола со почеток од 20 часот. Игрите ги играат: Григор Јовановски, Сергеј Димовски, Ангела Стојановска, Наталија Теодосиева Водител:…
 ФОТОФАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“

ФОТОФАЛЕРИЈА ОД КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“

ПРЕКРАСНА АТМОСФЕРА НА КОНЦЕРТОТ „МУЗИКАТА РАСКАЖУВА ПРИКАЗНИ“Како дел од програмата на битолското културно лето, љубителите на класичната музика имаа можност да уживаат во прекрасните звуци на пијаното, во изведба на две врвни пијанистки од нашиот град, Татјана Божиновска и Билјана…