Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

Синоќа во Народниот театар во Битола се одржаа театарски игри во форма на забавно шоу в изведба на Импов групата “Настап“, а се одржаа во рамките на “Бит фест“, кои се одржува цело лето на разни локации низ Битола. Григор…
 ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

Дел од вечерашната програма на БИТ ФЕСТ се театарските игри во форма на забавно шоу со Импров групата “НАСТАП”. Фестивалот „Пајнца фест“, кој требаше да се одржи вечерва од 21.00 часот е одложен за понеделник. Повеќе на следниот линк: ФЕСТИВАЛОТ…