ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

Театарските игри во форма на забавно шоу ќе бидат изведени денес во рамките на програмата на Бит фест во Народниот театар во Битола со почеток од 20 часот. Игрите ги играат: Григор Јовановски, Сергеј Димовски, Ангела Стојановска, Наталија Теодосиева Водител:…
 Денес на Бит фест „Музиката раскажува приказни“

Денес на Бит фест „Музиката раскажува приказни“

Љубителите на класичната музика денес ќе имаат можност да уживаат во прекрасните звуци на пијаното, во изведба на две врвни пијанистки, Татјана Божиновска и Билјана Димовска, во Офицерскиот дом во Битола, со почеток од 20 часот. На програмата ќе бидат…