Тера ТВ: Вечерва на 10 локации ќе се слави музиката

Тера ТВ: Вечерва на 10 локации ќе се слави музиката

На вториот ден од битолското културно лето Бит Фест на програмата е 20-то јубилејно издание на фестивалот Празник на музиката или „Солстис“. На десет локации низ Битола веечрва ќе се слави … Повеќе можете да прочитате на следниот линк: Тера…
 Тера ТВ: Со голем огномет и концерт на Каролина, започна БИТ ФЕСТ

Тера ТВ: Со голем огномет и концерт на Каролина, започна БИТ ФЕСТ

Вечерва со голем огномет и концерт на Каролина Гочева беше отворено битолското културно лето Бит Фест. Градоначалникот на Битола Тони Коњановски се обрати пред публиката на Хераклеја, најавувајќи еден сосема нов концепт на културно лето, кој, како што рече денес…