Барокна инспирација

Барокна инспирација

„Барокна инспирација“ Марко Поп Ристов – виолина Марко Ариани – виолончело 21:00 Офицерски дом Денес, дел од програмата на битолското културно лето „БИТ ФЕСТ“ е концертот „Барокна инспирација“ со Марко Поп Ристов – виолина и Марко Ариани – волончело, кој…