Концерт Каролина Гочева

Концерт Каролина Гочева

Бидете заедно со нас на отворањето на 14 издание на Битолското културно лето БИТ ФЕСТ. Не пропуштајте го концертот на Каролина Гочева и нејзините најголеми хитови. Во текот на утрешниот ден, влезниците ќе бидат во продажба во периодот од 09:00…