ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

Дел од вечерашната програма на БИТ ФЕСТ се театарските игри во форма на забавно шоу со Импров групата “НАСТАП”. Фестивалот „Пајнца фест“, кој требаше да се одржи вечерва од 21.00 часот е одложен за понеделник. Повеќе на следниот линк: ФЕСТИВАЛОТ…
 ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ: ВЕЧЕР СО ИМПРОВ ГРУПА „НАСТАП“

Театарските игри во форма на забавно шоу ќе бидат изведени денес во рамките на програмата на Бит фест во Народниот театар во Битола со почеток од 20 часот. Игрите ги играат: Григор Јовановски, Сергеј Димовски, Ангела Стојановска, Наталија Теодосиева Водител:…