„Мизар“ во целиот свој сјај со одличен настап во Битола

„Мизар“ во целиот свој сјај со одличен настап во Битола

На Платото пред Офицерскиот дом во Битола, во рамките на програмата на „БИТ ФЕСТ“, пред битолската публика настапи култната македонска музичка група „Мизар“, една од најзначајните и највлијателни македонски групи, чија трага е длабоко врежана во современата македонска култура. Повод…