РЕЦИТАЛ НА ДАВОР НЕЌАК – БАРИТОН И ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА – ПИЈАНО

РЕЦИТАЛ НА ДАВОР НЕЌАК – БАРИТОН И ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА – ПИЈАНО

Како дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ, а во рамките на интернационалниот детски театарски фестивал „БИТОЛИНО“, во Офицерскиот дом во Битола, денес продолжува театарската работилница за изработка на кукли од разни материјали под раководство на актерот Марјан…