Свечено затворање Илинденски денови

Свечено затворање Илинденски денови

52-ри РФНИП „Илинденски денови“ Свечено затворање и доделување на признанија и награди Вечер на интернационална музика и игра. Со учество на КУД „Илинден“ Битола, Ансамбл „Ибе Паликуќи“ Скопје и ансамблите од САД, Србија, Полска, САД (Мексико), Бугарија, Колумбија, Египет, Шпанија.…