ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

 ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК

Дел од вечерашната програма на БИТ ФЕСТ се театарските игри во форма на забавно шоу со Импров групата “НАСТАП”.

Фестивалот „Пајнца фест“, кој требаше да се одржи вечерва од 21.00 часот е одложен за понеделник.

Повеќе на следниот линк: ФЕСТИВАЛОТ „ПАЈНЦА ФЕСТ“ ПРЕЗАКАЖАН ЗА В ПОНЕДЕЛНИК