„ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ НА БИТ ФЕСТ

 „ИЛИНДЕНСКИ ДЕНОВИ“ НА БИТ ФЕСТ

„На пладне во чаршија“ – интернационални фолклорни презентации
Манифестација: „Музика на Широк Сокак“ – улични перформанси