Битола Њуз: Вечер завршува Битола Шекспир фестивал со „Хамлет“

 Битола Њуз: Вечер завршува Битола Шекспир фестивал со „Хамлет“

Ансамблот на Драмски театар „Иван Радоев“ од Пловдив, вечер со претставата „Хамлет“, ќе го затвори годинешниот “Битола Шекспир фестивал“, на сцената на НТ Битола, кој е во рамките на “Бит фест 2022“.

Повеќе можете да прочитате на следниот линк: Вечер завршува Битола Шекспир фестивал со „Хамлет“