ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ВТОРИОТ ДЕН НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ДЕТСКИ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ БИТОЛИНО

 ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ВТОРИОТ ДЕН НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ДЕТСКИ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ БИТОЛИНО