ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА „СМОТРА 10“

 ФЕСТИВАЛ НА ЕЛЕКТРОНСКА МУЗИКА „СМОТРА 10“

Со почеток од 21 часот, како дел од Бит Фест, продолжуваат настаните во Старата битолска чаршија, каде ќе се одржи фестивал на електронска музика во организација на Асоцијација 615.

„По девет непрекинати изданија, обединувајќи ги најдобрите таленти успеавме да изградиме и одржиме фестивал кој претставува дестилатор на најдобрите електронски звуци во Македонија.

Повеќе на: ТЕРА ТВ