„ЛЕТНО НОКТУРНО“ ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ

 „ЛЕТНО НОКТУРНО“ ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ

Дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ, вечерва од 21.00 часот во Офицерскиот дом е и концертот насловен „Летно ноктурно со виолончело и клавир“, на кој ќе настапат Сара Једличкова и Камил Ел Ахмади од Чешка.

Вечерашното летно ноктурно, ќе биде исполнето со композициите на Бах, Скарлати, Брамс, Мартину, Јанашек.

Повеќе на следниот линк: „ЛЕТНО НОКТУРНО“ ДЕНЕС НА БИТ ФЕСТ