Денеска завршуваат „Денови на SEE Film Festival“

 Денеска завршуваат „Денови на SEE Film Festival“

Денес, на битолското културно лето “Бит фест“, во кино “Манаки“ во Битола, завршува филмската ревија „Денови на SEE Film Festival“, во рамките на која се прикажуваа најдобрите наградени филмови на фестивалот на кинематограферите од Југоисточна Европа во Париз, Берлин и Вашингтон.

Повеќе на: Денеска завршуваат „Денови на SEE Film Festival“