Вечерва поп симфонија во рамките на Балкан гала фестивалот

 Вечерва поп симфонија во рамките на Балкан гала фестивалот

Како дел од програмата на битолското културно лето, вчера во Битола започна Балкан гала фестивалот. На првата концертна вечер на рок симфонија во придружба на Камерниот оркестар на Битола, настапија Ристо Вртев – Архангел, Гиле – Електрични Оргазам, Михајло Трајковски – Сак, Петар Младеновски – Суперхикс, Ружица – Ареа и Жарко Јакимоски.

Повеќе на: Вечерва поп симфонија во рамките на Балкан гала фестивалот