БАЛКАН ГАЛА ФЕСТИВАЛ НА БИТ ФЕСТ

 БАЛКАН ГАЛА ФЕСТИВАЛ НА БИТ ФЕСТ

Фотогалерија од прекрасната атмосфера на Рок симфонијата во организација на Камерен Оркестар на Битола – Chamber Orchestra of Bitola ⋮IWConnect како дел од програмата на битолското културно лето.

Безвременска музика, извонредни изведувачи, прекрасна публика.