Почнува филмската ревија – „Денови на SEE Film Festival“

Почнува филмската ревија – „Денови на SEE Film Festival“

Од денес, во Киното Манаки, како дел од програмата на битолското културно лето, почнува филмската ревија „Денови на SEE Film Festival“, која ќе трае до 15 јули. Проекциите започнуваат во 20.00 часот и се бесплатни, а ќе бидат прикажани дел…