Вечерва концерт на „Мизар“ во Битола

Вечерва концерт на „Мизар“ во Битола

Вечерва, со почеток од 21 часот, на Платото пред Офицерскиот дом, во рамките на програмата на „БИТ фест“, пред битолската публика ќе настапи култната македонска музичка група „Мизар“, една од најзначајните и највлијателни македонски групи, чија трага е длабоко врежана…