ЏЕНГИЗ ИБРАХИМ ЌЕ НАСТАПИ НА БИТ ФЕСТ

 ЏЕНГИЗ ИБРАХИМ ЌЕ НАСТАПИ НА БИТ ФЕСТ

Во рамките на БИТ ФЕСТ во недела, во 19.30 во Офицерскиот дом настапува Џенгиз Ибрахим со концертот насловен „Туркуаз“.

Повеќе на: ЏЕНГИЗ ИБРАХИМ ЌЕ НАСТАПИ НА БИТ ФЕСТ