ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ

 ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ТЕАТАРСКИТЕ ИГРИ ВО ФОРМА НА ЗАБАВНО ШОУ СО ИМПРОВ ГРУПАТА “НАСТАП” НА БИТОЛСКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО 2022