Тера ТВ: Вечерва на 10 локации ќе се слави музиката

 Тера ТВ: Вечерва на 10 локации ќе се слави музиката

На вториот ден од битолското културно лето Бит Фест на програмата е 20-то јубилејно издание на фестивалот Празник на музиката или „Солстис“. На десет локации низ Битола веечрва ќе се слави …

Повеќе можете да прочитате на следниот линк: Тера ТВ: Вечерва на 10 локации ќе се слави музиката