Синоќа на БИТ ФЕСТ: Рок симфонија на Камерен оркестар

 Синоќа на БИТ ФЕСТ: Рок симфонија на Камерен оркестар

Синоќа битолчани имаа прилика да слушаат Рок симфонија, што беше еден од најголемите културни настани во Битола, кои се рамките на “Битфест“.

Рок симфонијата во организација на Камерниот оркестар од Битола и се одржа на ракометното игралиште во Битола, а присуствуваа голем број на љубители на музиката од нашиот град и околните градови.

Повеќе на: Синоќа на БИТ ФЕСТ: Рок симфонија на Камерен оркестар