Концерт на Давор Неќак

 Концерт на Давор Неќак

Синоќа во преполната сала на Офицерскиот дом во Битола се одржа солистички концерт на Давор Неќак – баритон, во прудружба на Горјана Стојановска – пијано, двајцата од Битола, а концертот е во рамките на “Бит фест“.

Повеќе на следниот линк: Концерт на Давор Неќак – баритон во придружба на Горјана Стојановска – пијано (фотогалерија)