КОНЦЕРТ НА ДАВОР НЕЌАК ВО ПРИДРУЖБА НА ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА

 КОНЦЕРТ НА ДАВОР НЕЌАК ВО ПРИДРУЖБА НА ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА

КОНЦЕРТ НА ДАВОР НЕЌАК – БАРИТОН ВО ПРИДРУЖБА НА ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА – ПИЈАНО НА БИТ ФЕСТ
Во преполната сала на Офицерскиот дом во Битола, синоќа, во рамките на битолското културно лето се одржа солистички концерт на Давор Неќак – баритон, во прудружба на Горјана Стојановска – пијано.
Многубројната публика имаше можност да ја проследи концертната програма исполнета со дела од П. И. Чајковски, Џ. Верди, М. Равел, С. Рахмањинов, како и дела на други композитори.