Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

 Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)

Синоќа во Народниот театар во Битола се одржаа театарски игри во форма на забавно шоу в изведба на Импов групата “Настап“, а се одржаа во рамките на “Бит фест“, кои се одржува цело лето на разни локации низ Битола. Григор Јовановски, Сергеј Димовски, Ангела Стојановска и Наталија Теодосиева, заедно со водител Борјан Стојков, со играње на театарски игри на импровизација во форма на забавно шоу, приредија одлична забава за битолчани кои беа присутни, а како сите на излегување од салата ни рекоа, се изнасмеаја.

Повеќе на следниот линк: Импов групата “Настап“ ги изнасмеа битолчани (фотогалерија)