ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА ДЕНИ СИНАДИНОВСКИ

 ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА ДЕНИ СИНАДИНОВСКИ

Како дел од програмата на БИТ ФЕСТ, и дел од 52 издание на Фестивалот „Илинденски денови“, во Битолскиот завод и музеј, беше промовирана изложбата на фотографии „Низ објективот на Дени Синадиновски“.

Повеќе на следниот линк: ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ НА ДЕНИ СИНАДИНОВСКИ