ЕЛЕКТРОНСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ НА БИТ ФЕСТ

 ЕЛЕКТРОНСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ НА БИТ ФЕСТ

На Платото пред Офицерскиот дом се одржа Електронски музички летен фестивал, во организација на регионалниот младински форум.

Диџеите задолжени за добриот музички звук беа Ацика, Матле и Дејан.

Во продолжение атмосферата на фестивалот.

Повеќе на: ЕЛЕКТРОНСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ НА БИТ ФЕСТ