„ВИСОКО ПОД ЗВЕЗДИТЕ“ ГИ СОБРА БИТОЛЧАНИ НА ГОЛЕМО ЕЗЕРО

 „ВИСОКО ПОД ЗВЕЗДИТЕ“ ГИ СОБРА БИТОЛЧАНИ НА ГОЛЕМО ЕЗЕРО

Дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ, беше и еден специфичен настан, кој поврзувајќи ги културата и туризмот, предизвика голем интерес, посебно кај вљубениците во планината, кои дојдоа да ја почувствуваат убавината на најакустичната природна сцена на Големо Езеро на Пелистер, на 2218 мнв.

Повеќе на: ТЕРА ТВ