Битолскиот бенд “FUDGE“ настапи на “Бит фест“

 Битолскиот бенд “FUDGE“ настапи на “Бит фест“

Како дел од програмата на битолското културно лето “Бит фест“, на платото пред Офицерски дом во Битола.Бројната публика, поранешни фанови на „FUDGE“ од Битола, имаа ретка можност да се забавуваат со омилениот бенд од младоста.

Повеќе на следниот линк: Битолскиот бенд “FUDGE“ настапи на “Бит фест“