INFO UPDATE Latest Events

Сите Фестивали
Офицерски дом

РЕЦИТАЛ НА ДАВОР НЕЌАК – БАРИТОН И ГОРЈАНА СТОЈАНОВСКА – ПИЈАНО

Како дел од програмата на битолското културно лето БИТ ФЕСТ,

Концерти Сите
Плато на Офицерски Дом

Концерт на ФАЏ

Концерт на Битолскиот бенд ФАЏ 21:00 Плато на Офицерски Дом

Сите Театар
Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Детска куклена театарска работилница – офф програма на Интернационалниот детски

Сите Театар
Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Денеска почнува 11 издание на Интернационалниот детски театарски фестивал „Битолино“

Сите Театар
Летна сцена зад Офицерски дом

Детска куклена театарска работилница

Детска куклена театарска работилница – офф програма на Интернационалниот детски

Сите Театар
Офицерски дом

Битолино

„Битолино“ – Интернационален детски театарски фестивал Гостување на театарски претстави