8 издание Битола Шекспир Фестивал

Свечено отворање Макбет

В. Шекспир, Режија на Гжегож Суски

Драмски театар Александар Вегиерко, Бјалисток, Полска

20:00 Голема сала на Народен театар
Битола

  • Датум : 25 Јун 2022
  • Време : 20:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Голема сала на Народен театар

Останати настани

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,

Сите Фестивали
НУ Центар за култура, Офицерски дом

ИФФК „Браќа Манаки”

ИФФК „Браќа Манаки” 20:30 НУ Центар за култура,