Џез вечер со Клод Болинг

Учесници во програмата: Стојанче Косовски – труба, Емилија Кабранова Филипова – пијано, Зоран Павлоски – контрабас, Филип Шурбевски – тапани

ЛОКАЦИЈА: Офицерски дом

  • Датум : 27 Јун 2022
  • Време : 21:00 - 22:30 (UTC+1)