Љубов и светлина

„Љубов и светлина“
Марина Коруновска – мецосопран
Александра Ристевска – пијано
Марјан Бакревски – кларинет
20:00 Офицерски дом

  • Датум : 18 Авг 2022
  • Време : 20:00 - 22:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом