Шекспир Фестивал: Ромео и Јулија, Последните часови

Концепт и кореографија на Ина Броек и Валтер Матеини ImPerfect Dancers Company, Италија

 

  • Датум : 29 Јун 2022
  • Време : 20:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Народен театар