Шекспир Фестивал: Припитомувањето на паметникот

Припитомувањето на паметникот – В. Шекспир

Режија: Дејан Пројковски, Градски театар Подгорица, Црна Гора

  • Date : 28 Јун 2022 - 28 Јун 2022
  • Time : 20:00 - 22:30 (UTC+1)