Шекспир Фестивал: Веселите жени од Виндзор

Веселите жени од Виндзор – В. Шекспир

Режија на Гжегож Суски, Драмски театар Александар Вегиерко, Бјалисток, Полска

  • Date : 27 Јун 2022 - 27 Јун 2022
  • Time : 19:00 - 19:30 (UTC+1)