Чалгија бенд и концерт на „Gipsy Groove“

Чалгија бенд
21:00 Стара битолска чаршија

Концерт на „Gipsy Groove“ – Косово
23:00 Стара битолска чаршија

  • Датум : 23 Јул 2022
  • Време : 21:00 - 23:30 (UTC+1)
  • Локација : Стара чаршија

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом