Фолклорни презентации

„На пладне во чаршија“ – фолклорни презентации.
11:00 Стара битолска чаршија

  • Датум : 27 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Стара битолска чаршија