Фестивалот Празник на музиката или ,,Солстис”

20 Јубилејно издание на фестивалот Празник на музиката или ,,Солстис”

19:30 - 22:00 Магнолија – Широк сокак

Сцена 1

Настап на „SANJA DANCE SCHOOL“, Спортски танцов клуб „СТЕП АП БИТОЛА“, Детски музички фестивал „ТРА ЛА ЛА“, Настап на ученици при Државно средно музичко училиште – Битола, Дефиле на Дувачкиот оркестар при ДСМУ – Битола, ТЕОДОРА ЈОВЧЕВСКА

19:30 - 23:30 Кафе бар „Улаф сте“

Сцена 2

Марко Трајков „BAD JUJU“

19:30 - 23:30 Безистен – плато Кафе бар „Везилка“

Сцена 3

Група „SOUND WAVES“

19:30 - 23:30 Пред Кафе бар „Радост“

Сцена 4

Филмска музика со Владимир Јовановски

19:30 - 23:30 Широк сокак, пред пица ресторан „Кус кус“

Сцена 5

ACOUSTIC DUO PP

19:30 - 23:30 Широк сокак пред Кафе бар „Портал“

Сцена 6

група „CITY BAND“

19:30 - 23:30 Широк сокак пред „Кино Манаки, ЈОУ КИЦ Битола

Сцена 7

- Музичко - сценски перфманс - STEFANIJA & VLADIMIR LIVE MUSIC PERFORMANCE

19:30 - 23:30 Широк сокак пред кафе бар „Добри вибрации“

Сцена 8

ДЈ „МИЛОЕВИЌ“

19:30 - 23:30 Широк сокак пред споменикот на „Стив Наумов“

Сцена 9

Детски хор „ЅВОНЧИЊА“, Битолски дувачки оркестар, група „N.A.L.A“

19:30 - 23:30 Широк сокак - пред кафе бар „Јагода“

Сцена 10

DJ BOBAN MANEVICH

  • Date : 21 Јун 2022 - 21 Јун 2022
  • Time : 19:30 - 23:30 (UTC+1)