„Туркуаз“ Џенгис Ибрахим

„Туркуаз“ Џенгис Ибрахим

Програма:
1. Таксим канун, виолина, кларинет
2. Врати
3. Не се врати
4. Фајтон
5. Румелија
6. Туркуаз
7. Времето помина
8. Нихавент лонга
9. Јемен
11. Деј гиди стари години
12. Широк сокак

 

  • Датум : 10 Јул 2022
  • Време : 19:30 - 21:00 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом