Театар „Четири соби“

Театар “Јордан Х. К. Џинот” – Велес. „Четири соби“, според делото на Квентин Тарантино и други автори

Режија: Синиша Евтимов

  • Date : 15 Јул 2022 - 15 Јул 2022
  • Time : 20:00 - 21:30 (UTC+1)