Режија и кореографија: Филип Петковски

Танчери: Теодора Теа Ѓорѓиева, Марија Саздовска, Стефани Маневска, Сара Цветковска, Јована Зајкова, Дени Синадиновски, Антонио Стојчески, Balazs Locsei.

Костими: Антонија Гугинска Јорданоска, Маја Гјуреска и Гордана Божиновска.

Музика во трејлер: „Племе“ Boris Harfman, Crnic Boxer

Камера и фотографија: Марко Марјановиќ

 

  • Датум : 22 Јул 2022
  • Време : 21:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Народен театар

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Изложба Сите
Офицерски дом

Изложба на слики

Изложба на слики од Владимир Илиевски 19:00 Офицерски

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом

Сите Фестивали
Плоштад Гоце Делчев

Широк сокак во бело

„Широк сокак во бело“ 21:00 Плоштад Гоце Делчев