Табула раса

Камерен оркестар Профундис

Солисти:

  • Владимир Костов – виолина
  • Ана Контраденко – виолина
  • Ѓурѓица Дашиќ – диригент

  • Датум : 17 Јул 2022
  • Време : 21:00 - 22:30 (UTC+1)
  • Локација : Офицерски дом

Останати настани

Концерти Сите
Ракометно игралиште

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на група „Меморија“

Свечено затворање на Бит Фест – Концерт на

Концерти Сите
Офицерски дом

Песни на балканските народи

Песни на балканските народи Камерен хор „Одјек“ 21:00

Концерти Сите
Офицерски дом

Хорски концерт

„Хорски концерт“ Сашо Татарчевски 21:00 Офицерски дом