Стручна расправа

Стручна расправа под работен наслов „Стратегија за развој на фолклорната дејност во Македонија – потреба, можност и предизвици“.

 

  • Датум : 27 Јул 2022
  • Време : 11:00 - 12:30 (UTC+1)
  • Локација : Центар за култура